Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Berberler Odası Başkan Adayı Şahin'den destek turları

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Adem Şahin, 18 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olağan kongre öncesi destek turlarına başladı.

        Geçtiğimiz günlerde Manisa Berberler ve Kuaförler Odası başkanlığı için adaylığını açıklayan Adem Şahin, ekibiyle birlikte berber ve bayan kuaförlerini ziyaret ederek, projelerini anlattı. Berber ve kuaför esnafından destek isteyen Şahin, gece gündüz demeden başkanlığı kazanmak için çalışacaklarını belirterek, "Odamıza yeni bir soluk ve heyecan getirmek için aday oldum. Yönetim artık genç ve dinamik kadrolara emanet edilmesi gerekiyor. Biz bazı şeylerin yanlış olduğunu gördük ve bu yanlışların düzeltilmesi, yapılması gerekenlerin yerine getirilmesi sağlamak için aday olduk. Daha genç daha dinamik kadromuzla Manisalı berber ve kuaförlerinin sorunlarını çözmeye, mesleğimizi hak ettiği değere kavuşturmak istiyoruz. Bu hedefimiz içinde elimizi taşın altına koymaya karar verdik. Düzen böyle devam ettiği sürece hiçbir şey değişmeyecek. Onun için odamıza, mesleğimize ve meslektaşlarımıza bu değişimin sözünü veriyoruz" dedi.

        (AŞ-ÖND-Y)

        17.01.2018 09:47:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa