Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aynalıhoca Köyü İlk ve Ortaokulundan yarıyıl etkinliği

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt ilçesindeki Aynalıhoca Köyü İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından yarıyıl etkinliği düzenlendi.

        Malazgirt Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün organizasyonuyla Kültür Merkezinde yapılan etkinliğe Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, İlçe Emniyet Müdürü Metin Cebeci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, daire amirleri, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı. Tiyatro gösterisi, minik öğrencilerin hazırlamış oldukları bir birinden renkli gösteriler, işaret diliyle şarkıların söylenmesinin ardından Aynalıhoca Köyü İlk ve Ortaokulu birincilerine Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı tarafından çeşitli hediyeler verdi.

        (VE-MSA-Y)

        17.01.2018 09:18:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa