Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        8. Sınıf öğrencilerine 5 bin basketbol topu dağıtılacak

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Merkezefendi Belediyesi tarafından 8'inci sınıf öğrencilerine 'Karneni getir, topunu götür' projesi kapsamında bu yıl 5 bin adet basketbol topu hediye edilecek.

        Merkezefendi Belediyesi bu yıl ikincisi düzenleyeceği 'Karneni getir, topunu götür' projesi kapsamında 8'inci sınıflara basketbol topu dağıtılacak. Merkezefendi sınırları içerisinde okuyan 8. sınıf öğrencilerine yönelik 5 bin öğrenciye 5 bin basketbol topu hediye edilecek. Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, öğrencilere basketbol topunu verecek. saat 14:00'de yapılacak olan etkinlikte çeşitli şovlar yapılacak.

        Öğrencilerin karne heyecanına bir heyecan katmak istediklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Belediye olarak eğitime ve spora ne kadar önem verdiğimizi artık herkes biliyor. İlçemizi bir eğitim ve spor ilçesi yapmak istiyoruz. Öğrencilerimiz Cuma günü karne heyecanı yaşayacaklar ve sömestr tatiline girecekler. Bizde onlara bir karne hediyesi vermek istedik. Şimdiden tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum" dedi.

        (MT-Y)

        17.01.2018 09:11:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa