Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saat ustası Onat, Efeler Belediyesi sayesinde hayalini gerçekleştirecek

        (Fotoğraflı)

        Murat Uçkaç

        AYDIN (İHA) - Efeler Halk Eğitim Merkezi ve Efeler Belediyesi ortaklığında düzenlenen Gümüş Takı İşlemeciliği Kursu'nun tek erkek kursiyeri Mustafa Onat, 35 yıllık saat tamir ustalığının ardından Efeler Belediyesi'nin kursu sayesinde hayalini kurduğu kuyumculuk mesleğini öğreniyor.

        53 yaşındaki Onat, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'a teşekkür ederek, "35 yıllık saat tamir ustasıyım. Emekli olduktan sonra mesleği bıraktım. Eskiden beri kuyumculuk merakım vardı. Efeler Belediyesi'nin böyle bir kurs açtığını duydum ve hemen başvurdum. Kuyumculuk mesleğinin püf noktalarını hocamız sayesinde öğreniyoruz. Öğrenmenin yaşı yok. 53 yaşından sonra hobi olarak başladığım bu mesleği ilerde profesyonel olarak yapmak istiyorum" dedi.

        Saat tamirciliği yaparken, Başkan Özakcan'ın esnaf ziyaretleri kapsamında çalıştığı dükkanı ziyaret ettiğini belirten Onat, "Efeler Belediye Başkanımızı bir vatandaş olarak takdir ediyorum. Başkanımıza; sanatsal faaliyetlere verdiği önem, açtığı kurslar ve bize sağladığı bu güzel ortam için çok teşekkür ediyorum. Kendisinden Allah razı olsun" diye konuştu

        (MU-MB-Y)

        17.01.2018 08:59:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa