Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ereğli'de kayıp alzheimer hastasını arama çalışmaları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Ertuğrul Yüksel

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 7 gün önce kaybolan yaşlı adamı arama çalışmaları.

        Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü oluşturduğu 10 kişilik bir ekiple Kandilli Beldesinde kaybolan ve 7 gündür bulunamayan Alzheimer hastası Mustafa Aydın için alarma geçti. Tam teçhizatlı 10 kişilik itfaiye, dağ-taş kayıp vatandaşı arıyor. İlçe halkı, jandarma ve itfaiye ekipleri 24 saat dağlarda yaşlı adamı arıyor.

        Alzheimer hastası olduğu belirtilen Mustafa Aydın 7 gün önce evde kimsenin olmadığı bir esnada evden çıkarak kayıplara karıştı. görgü tanıdıkları şahsın Hatip Caddesi bölgesinde göre yürüdüğü tespit edildi. Yol boyunca yapılan aramada bulunamayınca hemen bölgedeki Ereğli İtfaiye ekiplerine haber verildi. Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü 7 gündür bulunamayan kayıp vatandaş için, Kandilli Belediyesi tarafından Alaplı İtfaiye müdürlüğünden yardım istendi. Bu sabah Alaplı itfaiye Müdürü Sinan Taşkın öncülüğünde tam teçhizatlı 10 kişilik arama kurtarma çalışmalarına başladı.

        Bölgede havanın oldukça soğuk olması Aydın ailesini oldukça endişelendiriyor.

        (EY-İÇ)

        16.01.2018 17:58:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa