Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni yılın ilk halk günü toplantısında Vali Tutulmaz. Halkın istek ve taleplerini dinledi

        (Fotoğraflı)

        Hayati Kanat

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, yeni yılın ilk halk günü toplantısında vatandaşların istek ve taleplerini dinledi

        Vatandaşların istek ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla her ay düzenli olarak yapılan halk günü toplantısı Vali Tutulmaz başkanlığında yapıldı. Vali Tutulmaz'ın yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantı sırasında konuşan Vali Tutulmaz; "Bizler halkımızın istek ve taleplerini yerine getirmek için buradayız. Zaten devlet mekanizması da vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek için vardır. Kamu kaynakları vatandaşın hizmetini görmek için kullanılır. Bizde bize tahsis edilen kamu kaynaklarını en verimli şekilde vatandaşlarımızın hizmetinde kullanabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bizler sizler için varız. Her ay olduğu gibi bu ay da Halk Gününde sizlerle beraberiz. Bu toplantıda sorumlu İl Müdürlerimizle birlikte sizleri dinleyeceğiz. İnşallah sizlerin istek ve taleplerinizi en iyi şekilde yerine getireceğiz" dedi.

        Vali Tutulmaz, vatandaşlara tek tek söz vererek sorun, istek ve taleplerini dinledi. Vali Tutulmaz taleplerle ilgili beraberinde bulunan kurum Müdürlerine talimat vererek, gereğinin yapılmasını istedi.

        (HK-GC-

        16.01.2018 17:19:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa