Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Resim yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi

        (Fotoğraflı)

        Alpaslan Demir

        YOZGAT (İHA) - Çamlıbel Elektrik A.Ş. (ÇEDAŞ) Enerji Tasarrufu Haftası nedeniyle ortaokul öğrencileri arasında resim yarışması düzenledi.

        Yarışmada dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Kültür merkezinde düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, ÇEDAŞ İl Müdürü Muzaffer Ayan ile ÇEDAŞ Perakende ve Satış Müdürü Mustafa Yılmaz İl Kültür ve Turizm Müdürü Metin Halıcı, SGK Müdürü Bilal Keskin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer ile öğrenciler katıldı.

        Elektriğin kıymetini bilinmesinin gerektiğini ifade eden Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, "Elektriği israf ederek yakmak, israf ederek ürünleri sonsuzmuş gibi tüketmek kendi geleceğimizi karartmaktır. Bu nedenle enerji tasarrufu başta olmak üzere Allah'ın bize lütfettiği temiz havamızı bile dikkatli kullanmak zorundayız. Çevresine duyarlı olan insan en çağdaş, düşünceli ve topluma yararlı insandır" diye konuştu.

        ÇEDAŞ İl Müdürü Muzaffer Ayan, Enerji Tasarruf Haftası nedeniyle resim yarışması düzenleyerek haftanın önemine dikkat çekmek istediklerini söyledi. Ayan, tasarrufun bir vatandaşlık görevi olduğunu hatırlattı.

        İl Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Öztürk de bu tür yarışmaların öğrencilerin bilinçlendirilmesine büyük katkılar sağladıklarını söyledi.

        Konuşmaların ardından resim yarışmasında birinci olan Merkez Ortaokulu öğrencisi Fatma Dede tam altın, ikinci olan Buse Yıldız yarım altın, üçüncü olan Berfin Beyazıt ise çeyrek altınla ödüllendirildi.

        (AD-UY-Y)

        16.01.2018 17:01:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa