Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yıldırım: "İstişareye büyük önem veriyoruz"

        (Fotoğraflı)

        Şaban Konyar

        TOKAT (İHA) - Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım din görevlileriyle bir araya geldiği toplantıda istişareye büyük önem verdiklerini vurguladı.

        İlçe Müftüsü Muhammet Kara ve çok sayıda din görevlisinin katıldığı programda Başkan Yıldırım din görevlileriyle sohbet etti. Erbaa'da göreve başladığı günden bu yana güzel hizmetler yapıldığını gözlemlediğini kaydeden Erbaa Müftüsü Muhammet Kara,"70 gündür buradayım başkanımın çok yakınlığını gördüm. Her karşılaştığımızda iltifat ettiler Allah razı olsun. Erbaa halkı da öyle davranıyor. Şimdiden bu güzellikler adına ben kendisine teşekkür ediyorum. Şehre de ben geldiğimden beri de çok güzel hizmet ettiğini fark ediyorum. Bunu Allah için söylüyorum gerçekten, gördüğümü söylemek adına. Cenabı Allah Başkanımızı başarılı eylesin inşallah." dedi.

        İşlerini istişare ile yapmaya özen gösterdiklerini belirten Başkan Yıldırım ise,"Bizler işlerimizi istişare ile yapmaya gayret eden biri olarak. Hem siz istişare ettiniz biz de istişare etmek istiyoruz. Bizim makamımız ortak. Siz peygamber makamındasınız. Peygamberimiz hem idari bir makamı idare ediyor hem de manevi önderlik yapıyordu. Siz manevi önderlik için bugün bulunduğunuz camide kurumlarda çalışırken biz de idari önderlik için çalışıyoruz. İstişare önemli bizim iki gözümüz var ama Erbaa da köyleri de katarsak 100 bin tane göz var. Hani yüz bin gözün gördüğü aynı mıdır? Herkes ayrı ayrı görür ayrı ayrı bakar biz iki gözle bakıyoruz. Dolayısıyla istişarelerle de farklı farklı gözlerin baktığı eksikler varsa eksikleri, hataları, yanlışları görmek, bilmek ve elimizden geldiği kadar düzeltmek için bu istişare toplantılarına çok önem veriyoruz." diye konuştu.

        (UY-Y)

        16.01.2018 16:55:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa