Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir belediyesi 2018 Yılı Yatırım ve Bütçe toplantısı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışmalar ve projeler ile ilgili 2018 Yılı Yatırım ve Bütçe Toplantısı düzenledi.

        Fen İşleri Dairesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katıldı.

        Toplantıda Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışma prensipleri, ihtiyaçları ile Tekirdağ genelinde sürdürülen altyapı ve üst yapı çalışmaları görüşüldü. 2018 yılı içerisinde yapılacak yatırımlar değerlendirildi. Toplantı, görüşlerin değerlendirilmesinin ardından son buldu.

        (EG-MEF-Y)

        16.01.2018 16:38:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa