Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASTÖB'den Kiraz'a hayırlı olsun ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Erdal Akbuğa

        MALATYA (İHA) - Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Ziyarette konuşan MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, " Enver başkanımızı uzun süredir siyasetin içinde görüyoruz. Genç olmasına rağmen Malatya'ya katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bizlerde MASTÖM olarak Malatya'da hiçbir siyasi ayrım yapmadan bütün siyasi oluşumlara eşit mesafede duruyoruz. Bütün siyasetçilerden Malatya için neler yapabiliriz, neler ürete biliriz onun hesabını her zaman yapıyoruz" dedi.

        Enver Kiraz ise MASTÖB' ün Malatya için önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu ifade ederek,"MASTÖB Malatya'ya önemli bir kurum. Aktif çalışmaları ve performansı ile Malatya'ya önemli katkılar sağlıyor. Bizimde yakinen takip ettiğimiz önemli kurumlarda bir tanesi. Bünyesinde birçok sivil toplum örgütünü bulunduruyor. Biz de CHP olarak sivil toplum örgütlerinin düşüncelerini çok önemsiyoruz. Sivil toplum örgütlerinin siyaset üstü konumu gereğince siyasete yön vermesi gerektiğine inanıyoruz. Bu anlamı ile biz çizdikleri yol çerçevesinde çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Malatya'daki sivil toplum örgütleri Malatya'daki olaylara daha fazla müdahil olmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

        (EA-AOA-Y)

        16.01.2018 16:30:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa