Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tehlike arz eden metruk evler yıkılıyor

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediyesi tarafından uzun süredir üzerinde çalışılan, kamulaştırılması yapılan ve yıkılması için gerekli işlemleri tamamlanan 30'u aşkın evin yıkım çalışması devam ediyor.

        Bilecik'in birçok noktasında bulunan ve birçok yönden tehlike arz eden 30'u aşkın metruk yapının yıkım çalışması, Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla gerçekleştiriliyor. Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak, tehlikeli ve kötü görüntüyü ortadan kaldırmak, sokak ile caddelerdeki ulaşımın daha rahat ve kolay olması amacıyla gerçekleştirilen yıkım çalışmaları ile aynı zamanda tinerci ve kötü alışkanlıklar sergileyen kişilerin engellenmesi amaçlanıyor. Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve Bilecik Fen İşleri Müdürü Bener Yanar yıkım çalışmaları gerçekleştirilen alanlarda incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Öte yandan, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ise vatandaşlar için tehlike arz eden ve buna benzer başka alanlardaki kamulaştırılması ve diğer işlemleri tamamlanan yapıların da yıkılacağı bilgisini verdi.

        (DA-AS-Y)

        16.01.2018 16:04:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa