Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman Belediyesine bir yılda 61 bin 791 başvuru

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Sakar

        BATMAN (İHA) - Batman Belediyesi tarafından vatandaşların yaşadıkları sıkıntılara anında çözüm bulmak amacıyla oluşturduğu Alo 153 Beyaz Masa hattı üzerinden 22 bin 630 kişi, şahsen başvuran 24 bin 710 kişi olmak üzere bir yılda toplam 61 bin 791 kişi müracaat etti.

        Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, vatandaşların sorunlarına en kısa sürede yanıt verilmesi talimatıyla birlikte Batmanlı vatandaşlarımızın dilek, talep, ihbar, görüş ve şikayetlerini anında çözüme kavuşturmak amacıyla oluşturulan Alo 153 Beyaz Masa biriminin yanı sıra whatsapp şikâyet hattımıza gönderilen toplam 61 bin 791 mesaja anında yanıt verilerek çözümüne gidildiği belirtildi.

        Son bir yıl içerisinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi CİMER'e 35, Başbakanlık İletişim Merkezi BİMER'e 664, Muhtarlık Muhtar Bilgi Sistemi Portalına 14, Açık Kapı için 4, Bilgi Edinmeye yönelik olarak 54, Alo 153'e 22 bin 630, Halkla İlişkiler (Beyaz Masa) Birimine (Şahsen) 24 bin 710 ve WhatsApp Şikayet Hattına 13 bin 680 kişi olmak üzere toplamda 61 bin 791 kişi başvuruda bulundu. Belediyenin ilgili birimleri vatandaşların bu dilek, talep ve önerisini dikkate alarak işlem gerçekleştirdi.

        (HS-MP-Y)

        16.01.2018 15:49:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa