Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri'den Yeşilli'ye ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Murat Akgül

        MARDİN (İHA) - AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri bazı ziyaret ve temaslarda bulunmak amacıyla Yeşilli ilçesini ziyaret etti.

        AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, AK Parti Yeşilli İlçe Başkanlığı ve Yeşilli Belediye Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde kongresi tamamlanan AK Parti Yeşilli İlçe Başkanı Şahabettin Şafak ve yönetimiyle bir araya gelen İl Başkanı Nihat Eri, "Yeşilli İlçemizin başarılarına hepimiz şahit oluyoruz. Yapılan çalışmalar sayesinde Yeşilli ilçemiz her seçimde başarıdan başarıya koşmaktadır. Bu anlamda İlçe Başkanımız Şahabettin Şafak ve teşkilatını tebrik ediyorum. İnşallah bu süreçten sonra başarı çıtamızı daha da yükselterek 2019 seçimlerini büyük zaferlerle noktalayacağız" dedi.

        Yeşilli Belediyesi'ni ziyaret ederek Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ile bir araya geldi. Yeşilli ilçesinin son durumuna ilişkin konular görüşüldü. Yeşilli'de yapımı düşünülen ve proje çalışması tamamlanan kentsel dönüşüm projesi, görüntülü slayt ve videolar eşliğinde değerlendirmelere alındı.

        (MA-MP-Y)

        16.01.2018 15:45:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa