Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Takas usulüyle internet dolandırıcılığı

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'de, bir internet sitesi üzerinden projeksiyon cihazını cep telefonu ile takas etmek isteyen O. C. (25), karşısındaki şahsın telefonu göndermemesi üzerine dolandırıldı.

        Edinilen bilgilere göre, olay Eskişehir'in Güllük mahallesinde gerçekleşti. Bir internet sitesinden LCD projeksiyon cihazını satılık ilanı veren O. C.'yi, kendisini İ. C. K. olarak tanıtan şahıs tarafından arandı ve projeksiyon cihazını cep telefonu ile takas etmek istediğini söyledi. Takası kabul eden İ. C. K., elindeki projeksiyon cihazını İstanbul'a göndermek üzere kargoya verdi fakat İ. C. K.'nın göndermesini istediği telefon eline ulaşmadı. Bunu üzerine polis ekiplerine giden O. C., şikayetçi oldu.

        (BRK-AS-Y)

        16.01.2018 15:41:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa