Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünye'de EMİTT hazırlığı

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, EMİTT Turizm Fuarı öncesi turizmcilerle bir araya geldi.

        Her yıl Ocak ayının 25-28 tarihleri arasından gerçekleştirilen dünyanın en büyük 4.turizm fuarı olan EMİTT İstanbul Fuarı'na Ünye Belediyesi bu yıl ikinci kez katılıyor.

        Geçen yıl gerçekleştirilen fuara katılan Ünye Belediyesi Ünye Yaşayan Kültürel Miras Müzesi evi konsepti ile fuar alanında dikkat çekmiş ve standı çok sayıda kişi ziyaret etmişti.

        Dünyada turizm alanında etkili seyahat acenteleri ve otellerin katıldığı fuarda turizm alanında ciddi tanıtım imkânı ve bağlantılar gerçekleştiriliyor.

        Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar bu kapsamda fuar öncesi Ünye'de faaliyet gösteren turizm işletmecileri ve acenteler ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

        Toplantıya Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, turizm işletmecileri ve acenteler katıldı.

        Ünye'nin turizmi anlamında tanıtımı noktasında fikir ve uygulamalarla ilgili görüş alışverişini yapıldığı toplantıda bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ilçeye ve bölgeye gelecek yerli ve yabancı turistlerin Ünye'de konaklamaları ve vakit geçirmeleri için bir planlama yapılması gerektiğinin altını çizdi.

        (MAK-SLH-Y)

        16.01.2018 14:52:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa