Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DAKA destekli 'Proje Döngüsü Yönetimi' eğitimi tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        M. Emin Arvas

        VAN (İHA) - Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) desteğiyle Van'ın Çaldıran Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 'Proje Döngüsü ve Mantıksal Yaklaşımıyla Proje Yazma' eğitimi tamamlandı.

        DAKA 2017 yılı Teknik Destek Programı kapsamında ilçedeki Zahide-Mehmet Salih Tamince Lisesinin konferans salonunda proje uzmanı Hamza Kocatepe tarafından 52 öğretmenin katılımıyla verilen eğitim tamamlandı. Eğitimin sonunda Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar'ın katılımıyla öğretmenlere sertifikaları dağıtıldı.

        Burada konuşan Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının desteğiyle verilen 'Proje Döngüsü ve Mantıksal Yaklaşımıyla Proje Yazma' eğitiminin sona erdiğini belirterek, "İlçemizdeki 52 öğretmene 10 günlük kurs verildi. Çaldıran'ın problemlerini çözmeye yönelik yeni projelerin hazırlanmasında artık 52 öğretmenimiz destek sunacak. İlçemizde bulunan sorunların kalıcı projelerle son bulmasını ümit ediyorum. Artık ülkemizde de diğer gelişmiş ülkeler gibi her şey projelerle hayata geçiriliyor. İlçemizde gecikmiş ve ihmal edilmiş hizmetler bulunmaktadır. Bu sorunları, Çaldıran Belediyesi olarak aşmakla birlikle verilen DAKA destekli kurslar sonucunda hazırlanacak kalıcı projelerle bitirmeyi hedefliyoruz. Çaldıran'ı tarihine uygun bir ilçe haline getirmeye çalışacağız. Öğretmenlerimiz de ilçemizin kalkınmasında rol oynayacaklar. Şimdi zaman kaybetmeden proje hazırlıklarına başlamalarını istiyorum. Maddi ve manevi desteğimiz sizlerle olacaktır" dedi.

        (MSA-Y)

        16.01.2018 14:11:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa