Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amed Sportif'de Şafakoğlu da ayrıldı

        Mehmet Çakan

        DİYARBAKIR (İHA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve ligin ikinci yarısını orta sıralarda bitirmeyi hedefleyen Amed Sportif Faaliyetler'de bir futbolcu daha ayrıldı.

        Amed Sportif Faaliyetle Kulübünden konuya ilişkin bir açıklama yapıldı. Kulübün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, şöyle denildi:

        "Stoperlerimizden Şahin Şafakoğlu ile karşılıklı anlaşarak sözleşmemizi feshettik. Ailevi nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kalan futbolcumuz, kulüpte kalan alacaklarından vazgeçti ve kendisine ödenen peşinatı bize bonservis parası olarak ödedi. Kulübümüze verdiği emeklerden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz ve bundan sonraki kariyerinde kendisine sağlık ve başarı diliyoruz."

        (MÇ-MP-Y)

        16.01.2018 14:07:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa