Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bem-Bir Sen Genel Başkanı Turbay, Başkan Çelik'i ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Memur Sen Konfederasyonu'na bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir Sen) Genel Başkanı Mürsel Turbay, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Turbay, Kayseri'de tarihe not düşülecek derecede önemli çalışmalar yapıldığını belirtti. Başkan Mustafa Çelik ise, Büyükşehir'deki huzurun şehirdeki huzur ortamına katkı sağladığını söyledi.

        Bem-Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay'ın ziyaretine Bem-Bir Sen Şube Başkanı Mehmet Karakaş da katıldı. Kayseri'de tarihe not düşecek derecede ve değerde çalışmalar yapıldığını dile getiren Mürsel Turbay, bu çalışmalardan dolayı Başkan Çelik'i tebrik etti. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde bir ekip anlayışı içinde çalışıldığını ifade eden Turbay, "Kayseri'de Avrupa'nın birçok şehrinden daha güzel çalışmalara imza atıyorsunuz. Kayserimiz huzur kenti diyebileceğimiz şehirlerden ilk sıralarda yer alan bir şehirdir. Bu güzel şehrimize hizmet etmek çalışanlarımız için de yöneticilerimiz için de bir onurdur" dedi.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, Kayseri'nin planlı gelişme kültürü olan ve düzgün gelişen bir şehir olduğunu belirtti. Bu kültürün beraberinde huzuru getirdiğini ifade eden Başkan Çelik, "Sakin bir hayat ve huzurlu bir kentimiz var. Bunun ana kaynağı da huzurlu bir belediyemizin olması. İş barışı ile ilgili kitap yazsanız Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ndeki huzuru örnek gösterirsiniz. Gerek memur, gerekse işçi arkadaşlarımızın hak ettikleri ücretin zamanında verilmesi, elde edecekleri haklar ve çalışma ortamlarının iyileştirilmesine önem veriyoruz. Buradaki huzurlu çalışma şehrimizdeki huzuru de beraberinde getiriyor. Rabbim ağzımızın tadını bozdurmasın. Türkiye'ye örnek olacak çalışmaları yaptığımız gibi yine Türkiye'ye örnek bir çalışma ortamı sağlamaktan mutluyuz" diye konuştu.

        (AÖ-Y)

        16.01.2018 13:54:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa