Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samandağ'da parklara çevre düzenlemesi

        (Fotoğraflı)

        HATAY (İHA) - Hatay'ın Samandağ ilçesinde parklarda yenileme ve çevre düzenleme çalışması yapılıyor.

        Samandağ Belediyesi Park ve Bahçe Müdürü Perihan Çevikel, parklarda ağaç dikim, budama ve bitki bakım çalışmaları, çim biçme, mevsimlik çiçek dikimi ve bakım çalışmaları, kent mobilyası montajı ve tamiratı, çocuk oyun grubu montaj ve tamiratı, yeni park yapım çalışmaları, yeşil alan gübreleme çalışmaları ve yeşil alan tesisi çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Ataköy Mahallesi'nde parke kaplama çalışması, bank, çocuk oyun guruplarının yenilenmesi ve çevre düzenlemesi gerçekleştirildiğini belirten Çevikel, "Çanakoluk Mahallesi'nde yeni park yapımı tamamlandı. Kurtderesi Mahallesi'nde sekiz dönümlük alanda park çalışmalarımız sürüyor. Şükrü Kanatlı Mahallesi'nde basketbol sahası yapımı gerçekleştirildi ve Fen İşleri Müdürlüğü ile ortak çalışmamız dil okulu önü yol ve park yapım çalışması devam ediyor. Çiğdede Mahallesi Sivas Şehitleri Caddesi üzerinde belediyeye ait parselde park yapımı çalışmasına başlıyoruz" diye konuştu.

        (ELF-Y)

        16.01.2018 13:37:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa