Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şen: "Ormanlar hepimizin"

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Orman İşletme Şefi Sevil Şen, kaçak olarak ormandan ağaç kesmenin büyük bir suç olduğunu ve yakalananlar hakkında ciddi cezai işlemlerin uygulandığını söyledi.

        Bölgedeki ormanların koruması ve yok edilmemesi gerektiğini vurgulayan Sevil Şen yaptığı açıklamada, "Orman İşletme Şefliği olarak ormanların korunması ve bakımı için büyük bir çaba gösteriyoruz. En büyük görevlerimizin başında ormanların korunması var. Şefliğimizin en önemsediği konu ormanlarımızın korunmasıdır. Ormanlar korunurken insanlarımızın da bizlere yardımcı olması gerekiyor. Ormanlarımızın korunması konusunda vatandaşlarımız çok da duyarlı değiller. Ormandan ağaç kesme suçu, işgal ve faydalanma suçu son derece yüksek seviyelerde seyrediyor. Ormanda yasaya karşı suç işleyenler ağır cezalar ile cezalandırılır. Bazı vatandaşlarımız ise ormandan izinsiz ağaç kesiyor. Sonra da nakil ederken yakalanıyorlar. Bunun suçu da çok ağırdır. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Ormanlarımız hepimizindir. Bu anlamda herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.

        (AA-SLH-Y)

        16.01.2018 13:33:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa