Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarım makinesi imalatçılarına destek

        (Fotoğraflı)

        Sercan Ülgen

        EDİRNE (İHA) - Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, ilçede tarım makineleri imal eden firma sahipleri ve Yunanistan'ın Dimetoka ilçesinden gelerek tarım makinesi satın almak isteyen firma sahiplerini ile bir araya getirdi.

        Özel bir restoranda gerçekleştirilen toplantıda, Uzunköprü ekonomisi ve ticareti için en önemli konulardan birisi olan üretimi gerçekleşen malın dışarıya satılması, reklam ve tanıtımının iyi yapılması gerektiğini anlatan Belediye Başkanı Enis İşbilen, "Bugün ilçemizde ürettiğini, yurt dışına ihraç etmek üzere bir araya gelen esnafımızla beraberiz. Tarım aletlerinin ilçemizde üretildiğini Yunanlı dostlarımıza anlatıyoruz. Reklam ve tanıtım anlamında esnafımıza daha çok yardımcı olacağız. Ekonomimize katkı sağlayacak her proje, Uzunköprü Belediyesi'nden gereken desteği görecektir" dedi.

        (KU-MEF-Y)

        16.01.2018 13:09:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa