Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emniyet Müdürü Duman, 2017 Yılını değerlendirdi

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA)- Antalya'nın Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman, 2017 yılını değerlendirdi.

        Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman, 2017 yılı içerisinde suç oranlarında önemli derecede azalma olduğu söyledi. Duman, "her ilçede olduğu gibi ilçemizdeki farklı olaylar meydana gelmiştir. Suçun önlenmesi amacıyla yaptığımız önleyici faaliyetler ve suç sonrasındaki tespit ve suçun çözüm noktasında yaptığımız çalışmalarla birlikte 2017 yılında yüzde 25-45 oranında azalma sağlanmıştır. Yapılan çalışmaların başarı oranını gözle görülür oranda artırdığı görülmüştür. Yıl içerisinde, trafik problemlerinin asgari düzeye indirilmesi için kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının talepleri doğrultusunda vatandaşlarımıza yönelik eğitici çalışmalar yapılmış, ilçe merkezinde yaşanan yoğun park sıkıntısıyla ilgili olarak ekiplerimiz yoğun çaba sarf etmişlerdir" dedi.

        İlçe merkezi giriş ve çıkışlarında gerçekleştirilen uygulamaların devam ettiğini belirten Duman, "Genel güvenlik ve asayişin sağlanması amacıyla ilçemiz merkezinde bulunan umuma açık yerler, parklar, internet kafeler, okul önleri ve çevresinde ekiplerimiz sürekli uygulamalar yaparak olası olaylara mehil vermemiştir. Korkuteli halkımızın refah, huzur ve mutluluğunu, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı kalarak, Türk milletinin bağımsızlığını ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünü bozmadan koruyarak görevimizi yerine getirmek için özveri ile çalışıyoruz ve çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz."

        Korkuteli'nin huzurlu kent olduğunu, bu huzur ortamının bozulmaması için emniyet olarak ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade eden Hacı Duman "Özellikle vatandaşlarımızın polisimize destek olmalarını, şüpheli gördükleri bir durumda 155'e ihbarda bulunmasını istiyoruz. Polis halkımızın desteğini ne kadar fazla alırsa başarısı da o kadar artacaktır" diye konuştu.

        (AD-SÇ-Y)

        16.01.2018 12:06:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa