Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman caddelerinde kaldırım yenileme çalışmaları başladı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Belediyesi tarafından şehir genelinde yürütülecek kaldırım yenileme çalışmaları Eski Kahta Caddesi ile Sakarya Caddesi ile start aldı.

        Adıyaman Belediyesi tarafından şehir merkezinde ve ana caddelerde gerçekleştirilecek olan 17 kilometrelik kaldırım yenileme çalışmaları Eski Kahta Caddesi ile Sakarya Caddesinde başladı. Her iki caddede de devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, şehir merkezinde ve ana arterlerde birden fazla model ve şekilde olan kaldırımları tek parça halinde yenileyeceklerini belirtti.

        Başkan Kutlu, "Şehrin doğu ile batı kısmı arasında yer alan, il özel idaresi ile yeni hükumet binası inşaatının olduğu alan arasındaki Eski Kahta Caddesi, Harıkçı Caddesi, Gölbaşı Caddesi, Dokuz Eylül Caddesi, Atatürk Caddesi ile Sakarya Caddesi ve Eski Zey Yolu gibi ana yollarda gerçekleştireceğimiz kaldırım düzenleme çalışmasına Eski Kahta Caddesi ile Sakarya Caddesinde başladık. Mayıs ayına kadar tamamlamayı planladığımız çalışmalarda kısmen bazalt, kısmen de kumlama taşı kullanılacak. Şehir estetiğine değer katacağına inandığımız bu yeni çalışmamızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        (CK-SD-Y)

        16.01.2018 11:50:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa