Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Toroslar'da asfalt çalışmaları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Toroslar Belediyesi'nin daha yaşanılabilir bir kent hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiği asfalt serim ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

        Toroslar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Korukent Mahallesi'ndeki Mersin Şehir Hastanesi ile Arpaçsakarlar Mahallesi arasındaki yolda finişer marifetiyle sıcak karışım asfalt çalışması yaptı.

        Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Şehir Hastanesi'nin bölgeye ayrı bir katma değer kazandırdığını belirterek, "Trafik akışının daha emniyetli bir şekilde gerçekleşmesi ve yollarımızın daha modern bir görünüme kavuşması için Mersin Şehir Hastanesi ile Arpaçsaklar Mahallesi arasındaki güzergahta sıcak asfalt çalışması yaptık. Finişer serim, sathi kaplama ve yol onarım ekiplerimizle ilçemizdeki eksiklikleri tarayarak, hizmetlerimizi aciliyet sırasına göre gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızdan gelen talepleri de en kısa sürede karşılayarak özellikle yoğun yağışlardan mağdur olmamaları için gece gündüz çalışıyorlar. Arpaçsakalar Mahallesi'ndeki bu yolumuzda aciliyet sırasına koyduğumuz hizmetlerimizden bir tanesiydi. Yolumuzun, mahallemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi

        Mahalle sakinleri de yapılan bu çalışmadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Toroslar Belediye Başkanı Hami Tuna'ya teşekkür ettiler.

        (HSK-Y)

        16.01.2018 11:47:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa