Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akdeniz; "Koltuktan güç almaya değil, güç vermeye geliyoruz"

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Dalaman'da, işadamı İsmet Akdeniz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

        21 Ocakta Dalaman Kültür Merkezi'nde yapılacak oda seçimleri öncesi İsmet Akdeniz, adaylığını açıkladı. Akdeniz, seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada; "Dalamanlı Esnaf ve sanatkarların haklarını korumak, onlara en iyi hizmeti vermek için adayım. Esnaf ve sanatkarlar yükümüz değil gücümüz olmalı, vizyon sahibi temsil edebilirlik, her platformda Dalaman esnafını gündeme taşıyabilecek her üyenin derdini dinleyecek ve buna çözüm bulacak bir yönetim anlayışını hakim kılmak için adayım" diye konuştu.

        - "Esnafa hizmet edecek inanmış insanlarla yola çıktık"

        Esnaf odasının, Dalaman'ın en güçlü sivil toplum örgütü olduğunu söyleyen Akdeniz; "Biz istersek Dalaman'da birlikte yapamayacağımız hiçbir iş, aşamayacağımız hiçbir konu yoktur. Esnaf Odalarındaki koltukları geçim kapısı olarak görenler buralara aday olmamalı, biz bu mantığa karşıyız. Ekibimizle birlikte oturacağımız koltuğa güç vermek için adayız. Ben buradan esnaf kardeşlerime ''yağmurda birlikte ıslanalım ama güneşi de birlikte yaşayalım'' diyorum. Esnafa hizmet edecek inanmış insanlarla yola çıktık, değişime inanmış esnaflarımızın doğru kararı vererek kendilerini en iyi hizmeti sunacak bizleri seçeceğini düşünüyoruz. Çıktığımız bu yolda bizleri destekleyen tüm Esnaf ve Sanatkar kardeşlerimize şimdiden teşekkürlerimi bir borç bilirim" dedi.

        (CC-MB-Y)

        16.01.2018 11:36:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa