Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorlu'da 2018 Yılı Yatırım ve Bütçe toplantısı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi 2018 yılı yatırım ve bütçe toplantısını gerçekleştirdi.

        Çorlu Belediyesi Encümen toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi yetkilileri katıldı. Düzenlenen toplantıda, Çorlu ilçesinde tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler değerlendirildi ve yol yapım çalışmaları, ilçeye kazandırılacak park alanları ile ilgili bilgiler verildi.

        Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Kadir Albayrak, "11 ilçede de hizmet ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Kent genelinde büyük oranda altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Yani işin zor olan kısmını bitirdik diyebiliriz. Görev süremizin kalan kısmında tüm ağırlığımızı üstyapıya vereceğiz. Tek gayemiz, gelecek nesillere daha güzel ve yaşanabilir bir Tekirdağ bırakmaktır. Bu anlamda Çorlu Belediyesi ile koordineli çalışmamız, yatırımlarımızın daha kısa sürede tamamlanması anlamında bizler için faydalı olacaktır" dedi.

        (EG-MEF-Y)

        16.01.2018 11:34:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa