Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme" konferansına yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        Umut Akıncıoğlu

        ESKİŞEHİR (İHA) - Ülkü Ocakları Yunus Emre İlçe Başkanlığı tarafından "Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme" adlı konferansı düzenlendi.

        Ülkü Ocakları Yunus Emre İlçe Başkanlığı tarafından Eskişehir Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon'da gerçekleşen "Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme" adlı "Madde Bağımlılığının Zararları ve Uyuşturucu ile Mücadele" konulu konferans düzenlendi. Konferansta, gençlerin illegal uyarıcı ve uyuşturucu maddelere karşı artan bağımlılıkları tartışıldı. Yaklaşık olarak 300 kişinin katıldığı konferans yoğun ilgi gördü.

        "Uyuşturucu madde ile ülke olarak savaşmalıyız"

        Uyuşturucu maddelerle tüm güçleri ile savaştıklarını belirten Ülkü Ocakları Yunus Emre İlçe Başkanı Ahmet Biricik, gözü yaşlı annelerin ve babaların her zaman yanında olduklarını ifade etti. Biricik, konuşmasının devamında; "Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığı olarak bu mücadele içerisinde etkin rol alarak üstlendiğimiz görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmek için çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Bağımlılık ile mücadelede gözü yaşlı annelerimizin ve babalarımızın her zaman yanındayız. Son günlerde deneme ve kullanım oranları giderek artan, illegal uyarıcı ve uyuşturucu maddeler; bağımlılık alanında karşılaşılan toplumumuzun ve dünyanın en can yakıcı sorunu halini almıştır. Tüm dünyada olduğu gibi Türk gençliğini de avuçlarının içine alarak etkisiz hale getirmek isteyen uyuşturucu çeteleri ve bunlarla ilişkili odakların kirli tuzaklarına düşmüş gençlerimizin işi olmadığını bilmekteyiz. Devletimizin güvenlik kuvvetlerinin yanı sıra, özel sektör ve sivil toplum örgütleri gibi birçok paydaşın ortak çabasını ve uzun soluklu bir programın tavizsiz uygulanmasını gerektirdiğinin farkındayız. Uyuşturucu madde ile ülke olarak savaşmalıyız. Bu mücadele kapsamında, ihtiyaçları doğrultusunda ailelerimize destek sağlayarak özellikle de çocukların daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için elimizden geldiği kadar yardımcı olunmakta ve çalışmalarımız bu yönde devam etmektedir" dedi.

        Katılımcılar konferans bitiminde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

        (UA-AS-Y)

        16.01.2018 11:11:16 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa