Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınşehir mahallesinin kuzey kısmına taziye evi yapılıyor

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Altınşehir mahallesinin kuzey kısmında yapılacak olan taziye evinin temel kazma işlemini gerçekleştirdi.

        Son olarak Adıyaman'ın en kalabalık mahallelerinden bir tanesi olan Altınşehir mahallesinin kuzey kısmında taziye evi inşaatına başlayan Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilk kazmayı vurdu. Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, mahallenin güney kısmında var olan mevcut taziye evi ile birlikte inşaatı devam eden yeni taziye evinden sonra mahalleye yapılacak olan üçüncü taziye evinin mahallenin kuzey kısmında olacağını ve bunun için temel kazma işlemine başladıklarını söyledi. Başkan Kutlu, "Her mahallede bir tane taziye evi yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda desteğini esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

        (CK-SD-Y)

        16.01.2018 10:51:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa