Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli OSB'de 19 firmaya yer tahsisi yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Yatırımcıların gözdesi haline gelen Manisa'nın Salihli ilçesi Organize Sanayi Bölgesi (OSB), 2. Etapta bulunan sanayi parsellerine firmalardan yoğun arsa tahsis talebi almayı sürdürüyor. Salihli Belediye Başkanı ve aynı zamanda Salihli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda, yatırımcılara sağladığı cazip ve ekonomik imkanlar nedeniyle bugüne kadar 31 firmanın yer talebinde bulunduğu Salihli OSB 2. Etapta, 19 firmaya yer tahsisi yapıldığını açıkladı.

        Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen törende, Salihli OSB 2. Etap sanayi parselleri için başvuru talebinde bulunan Feeedtech Makine Sanayi Ltd. Şti. yetkilisi Rasim Selçuk ve GND Süt Ürünleri AŞ. yetkilisi Zülküf Kopuz ile Belediye Başkanı Zeki Kayda arasında arsa tahsis sözleşmeleri imzalandı. Salihli OSB Müdürü Çağrı Duygu'nun da katıldığı görüşme sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Kayda, arsa tahsisi yapılan iki firmanın kuracakları işletmelerde 150 kişiye istihdam sağlayacaklarını belirterek, sözleşmenin her iki firmaya da hayırlı olmasını diledi.

        Başkan Kayda, 13 bin 700 metrekare yer tahsisi yapılan Feedtech firmasının 50 kişilik istihdam ile gıda ve tarım makine üretimi gerçekleştireceğini, diğer firma GND Süt Ürünlerinin de 9 bin 600 metrekarelik alan üzerinde kurulacak işletmede 100 kişilik istihdamla süt ürünleri ve dondurma üretimi yapacağını söyledi. Başkan Kayda, hem Ege Bölgesindeki hem de ülke genelindeki firmalardan yoğun talep alan Salihli OSB'ye tüm yatırımcıları davet etti.

        (BA-SC)

        16.01.2018 10:01:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa