Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivasspor, Antalya kampını tamamladı

        Uğur Yiğit

        SİVAS (İHA) - Süper Lig'in ikinci yarısına Antalya'da hazırlanan Demir Grup Sivasspor 3 hazırlık maçı yaptığı kampı tamamladı.

        Kırmızı-beyazlı ekip, Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side Turizm Merkezi'nde 3 Ocak'ta başladığı kampta 13 gün boyunca ligin ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdü. Sivasspor kampta 3 hazırlık maçı yaptı. İlk karşılaşmada Gençlerbirliği'ne 4-1 mağlup olan Demir Grup Sivasspor, ikinci maçında Kazakistan ekibi Zhetysu ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı-beyazlı ekip 3'üncü ve son hazırlık maçında ise Kazak temsilcisi Tobol ile karşılaştı ve rakibini 1-0 yenmeyi başardı. Antalya kampının son günlerinde yeni transferimiz Paul Papp'ta yer aldı.

        Tobol maçının ardından kampı tamamlayan Sivasspor, Antalya Havalimanı'ndan İstanbul aktarmalı olarak Sivas'a geldi. Bugünü izinli geçirecek olan Yiğidolar yarın yapacağı antrenmanla ligin 18'inci haftasında kendi sahasıdna oynayacağı Teleset Mobilya Akhisarspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

        (UY-Y)

        16.01.2018 09:34:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa