Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rehber öğretmenlere akran zorbalığı konferansı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Bağlar ilçe Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından Diyarbakır Büyükşehir Öğretmenevi'nde 'Akran Zorbalığı Konferansı' gerçekleştirildi.

        Konferansa Bağlar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özcan Eren ile Bağlar, Sur, Hani, Lice, Dicle, Kocaköy ilçelerinde görev yapan rehber öğretmenler katıldı. Konferansta konuşmacı olarak görev alan Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Yasemen Işık Taner, zorbalık nedenleri, türleri, dinamikleri, mağdurları, müdahale yöntemleri, zorbalığı önleme çalışmaları ve sonuçları konularında rehber öğretmenleri bilgilendirdi.

        Konferansta konuşan Bağlar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mehmet Çelik, okullarda sık karşılaşılan sorunlardan birinin de zorbalık olduğunu söyledi. Çelik, "Bu konuda bölgemizde ciddi çalışmalar yapmak gerekmekte olup, çocuklarımızın okullarına güvenle gelebilmeleri sağlanabilir. Çocukların okullarına güvenli bir şekilde gelmeleri, okula karşı aidiyet hissetmeleri uzun vadede geleceğimizi de şekillendirebilir. Bu anlamda bizlere destek sunan Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Yasemen Işık Taner'e ve süreçte emeği geçen herkese rehber öğretmelerimiz adına teşekkür ederiz" dedi.

        Konferans sonunda Bağlar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özcan Eren tarafından Prof. Dr. Yasemen Işık Taner'e teşekkür plaketi verildi.

        (İHA-AKK-Y)

        15.01.2018 17:36:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa