Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçakale'de Kültür evlerini yenilenecek

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Belediyesi Büyüktaş Kırsal Mahallesi'nde bulunan Kültür evlerini yenileyecek.

        Akçakale Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Akkurt, Başkan Abdülhakim Ayhan'ın talimatları doğrultusunda Büyüktaş Kırsal Mahallesi'nde bulunan Kültür evlerinde incelemelerde bulundu. Kültür evlerinin iç dış boyasının yapılması, zemin fayanslarının değiştirilmesi, kapı, pencere ve elektrik tesisatı ile mefruşatların yenilenmesi gibi eksikleri tespit eden Akkurt'un verdiği rapor doğrultusunda Akçakale Belediyesi tarafından gerekli çalışmalar başlatıldı. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak, Kültür evlerinin vatandaşın hizmetine sunulacağı öğrenildi. Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaştan gelen her talebi değerlendirmeye aldıklarını ve vakit kaybetmeden gerekli çalışmaları başlattıklarını söyledi. Başkan Ayhan, "Akçakale Belediyesi olarak; yol, park, altyapı ve üstyapı gibi asli görevlerimizi yerine getirirken her zaman önceliği vatandaşlarımızın taleplerine veriyoruz. Bu kapsamda Büyüktaş Kırsal Mahallemizin sakinleri de belediyemize müracaat ederek eksiklerini bildirdiler. Gerekenin yapılması için ilgili birimlere talimat verdim. Destek Hizmetler Müdürümüzün mahallede yaptığı ön inceleme doğrultusunda eksiklerin giderilmesi için ekiplerimiz çalışmalara başladı. En kısa zamanda 4 kültür evimiz de baştan aşağı yenilenerek halkımızın hizmetine sunulacaktır" dedi. Belediye olarak Akçakalelilerin huzur ve refahını her şeyin üstünde tuttuklarının altını çizen Başkan Ayhan, "Biz bu makama hizmet için talip olduk. Göreve geldiğimiz günden bu yana da ilçemizin yaşam standardını yükseltmek, daha çağdaş ve yaşanabilir bir kent oluşturmak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Büyüktaş Kırsal Mahallesi sakinlerinden Halil Engin de Büyüktaş Mahallesi olarak Başkan Ayhan'ı ziyaret ettiklerini belirterek Engin, "İhtiyaçlarımızı kendisine ilettik. Başkanımız Abdülhakim Ayhan da bize Cumartesi günü mahalleden ayrılmamamızı, ekipleri göndererek mahallemizin eksiklerini tespit ettireceğini ve yol, badana, taziye evi gibi ne eksik varsa hepsinin yapılacağını söyledi. Allah razı olsun Müdürümüz İbrahim Akkurt'u görevlendirerek mahallemizin eksiklerini tespit ettirdi ve gerekli çalışmaları başlattı. Mahallemizin ne ihtiyacı varsa belediyemiz tarafından tamamlanacak" ifadelerini kullandı.

        Başkan Abdülhakim Ayhan'a ilgi ve alakasından dolayı mahalle adına teşekkür eden Engin, "Biz başkanımızdan çok memnunuz. Allah da kendisinden razı olsun. Ne zaman kapısını çalsak ya da telefonla arasak ekiplerini mahallemize göndererek, ne gerekiyorsa yaptırıyor. Belediye başkanımız Sn. Abdülhakim Ayhan'dan da belediyemizin çalışanlarından da çok memnunuz. Allah başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.

        (AK-SD-Y)

        15.01.2018 17:36:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa