Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan'dan mahalle ziyareti

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, 71 Evler Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

        71 Evler Merkez Cami Dernek Başkanı Hamza Çoban ve cemaatin talebi üzerine cami bahçesine büyük bir Türk Bayrağı dikildi. Mahallenin duyarlı esnafı ve AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığının üstlendiği bayrak, mahallenin en büyük bayrağı oldu. Doğan, "Kur'an, bayrak ve vatan aşkının her türlü siyasi değerin üzerinde kabul edilmesi gerekiyor'' şeklinde konuştu.

        Daha sonra bulunduğu mahallede bir kıraathaneye geçerek muhtar Emir Dişbudak ve mahalle sakinleriyle buluşan Doğan, fikir alışverişinde bulundu. 71 Evler Mahalle sakinlerinin vatana ve bayrağa bağlı olduğunu da ifade eden Doğan, "Sizlerin arzu ve talepleri bizim başımızın üzerinedir'' dedi. AK Parti 71 Evler Mahalle temsilcileriyle de bir araya gelen İlçe Başkanı Doğan, partililerinin yaptığı çalışmaları çok beğendiğini belirterek, 2019 hedefine varmada kadın kollarına büyük görevler düştüğünü belirtti.

        (İHA-AS-Y)

        15.01.2018 17:23:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa