Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altınordu'da 22 park inşa edildi

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 30 Mart yerel seçimlerinden bu yana ilçeye 22 yeni çocuk oyun parkı ve yeşil alan ile birlikte birçok mahalleye meydan kazandırdıklarını, parklardaki mevcut oyun gruplarını ise yenileyerek modern ve güvenli parklar inşa ettiklerini söyledi.

        Modern ve yaşanabilir bir Altınordu parolası ile çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi bu kapsamda çocuk oyun parkları ve yeşil alanlar inşa etmeye devam ediyor. İlçenin birçok mahallesine yeni parklar ve yeşil alanlar kazandıran Altınordu Belediyesi şehrin nefes almasına katkı sunacak bu alanlarda modern çocuk oyun grupları, fitness spor alanları, oturma grupları, yürüme yolları ve aydınlatma gibi modern sistemler yerleştirdi. Parklardaki en büyük özellik ise 7 gün 24 saat güvenlik kamerası ile izlenmesi olurken ailelerinde bu konuda tedirginliğinin azalması sağlandı.

        Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 30 Mart yerel seçimlerinden bu yana 50 bin metrekarelik park ve yeşil alan inşa ettiklerini söyledi. Yapılan çalışmaların geçmişe kıyasla rekor bir çalışma olduğunu ifade eden Başkan Tekintaş, şu bilgileri verdi:

        "30 Mart yerel seçimlerinden bu yana ayrı yerlerde 22 yeni park inşa ettik. Bu kapsamda 50 bin metrekareyi bulan park inşası ile geçmişle kıyaslandığında rekor bir çalışma gerçekleştirdik. Yaptığımız parklarda çocuklara ve yetişkinlere hitap eden oyun grupları ve fitness spor aletlerinin yanı sıra oturma grupları, yürüyüş yolları ve en önemlisi güvenlik kameraları yerleştirdik. Park ve yeşil alan çalışmaları dışında dış mahallelerimizde meydan düzenlemeleri gerçekleştiriyoruz. Hacılar ve Işıklı Mahallesi başta olmak üzere birçok mahallemizde bu çalışmaları sürdürüyoruz. Yapımı devam eden projeler kapsamında önümüzdeki süreçte 9'a yakın alanda yeni park ve yeşil alanlar inşa edeceğiz. Bu sayede şehirdeki park ve yeşil alan sayılarını arttırarak şehrin genel yapısına etki ederek modern ve yaşanabilir bir Altınordu inşa edeceğiz."

        Akyazı, Bucak, Durugöl, Cumhuriyet, Subaşı, Şirinevler, Karapınar, Güzelyalı, Kumbaşı ve Selimeye Mahallelerinde sürdürülen çalışmalar kapsamında 23 adet parkın oyun gruplarını ve fitness spor aletlerini yenilediklerini ifade eden Başkan Tekintaş, "Park ve bahçe çalışmaları kapsamında yeni parklar inşa etmenin yanı sıra mevcut parklarda ömrünü tamamlamış oyun gruplarını ve spor aletlerini yenilemeye de devam ediyoruz. Ekiplerimiz her alanda yaptığı çalışmalarda hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Hayata geçirdiğimiz her hizmetin ve her projenin Altınordulu vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

        (MAK-SLH-Y)

        15.01.2018 16:25:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa