Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Bir nevi gösteri'ye yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (MBŞT) tarafından sahnelenen "Bir Nevi Gösteri" adlı oyun büyük ilgi gördü. 2 gün gösterime giren oyunu yüzlerce sanatsever seyretti.

        Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Salonu'nda gösterilen oyun, ücretsiz olarak sahnelendi. Coşkun Karaağaç'ın Genel Sanat Yönetmenliğini üstlendiği oyunu, Hatice Görgeç yazıp yönetti. Oyunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) Tiyatro Öğretici ve Kursiyerleri rol aldı. 4.Murat, Sezar, Fosforlu Cevriye gibi 6 meşhur oyundan tiradlar harmanlanarak tek perdede halinde seyirci ile buluşturulan oyun, izleyenlerden büyük ilgi gördü.

        Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren MBŞT ve MABESEM tarafından önümüzdeki günlerde yeni oyunların da sahneleneceği kaydedildi.

        (CÖ-SD-Y)

        15.01.2018 16:08:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa