Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EPDK Kamulaştırma Dairesi'nden TREDAŞ'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Kamulaştırma Dairesi Başkanlığı ve CBS ihtiyaç analizi proje ekibi, TREDAŞ'ın Operasyon Merkezi ile Coğrafi Bilgi Sistemlerini (CBS) yerinde inceledi.

        Tekirdağ'da bulunan TREDAŞ Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen ziyarete, EPDK Kamulaştırma Dairesi Grup Başkanı Alparslan Mutlu, TÜRKSAT Proje Yöneticisi Ömer Yüksek, TÜRKSAT CBS Uzmanı Mehmet Erkan Günal, TÜRKSAT İş Analisti Gizem Uluşar, TÜRKSAT CBS Uzmanı Semih Turgut katıldı.

        EPDK Kamulaştırma Dairesi Grup Başkanı Mutlu önderliğindeki heyete, IC İÇTAŞ Enerji Dağıtım Regülasyon Direktörü Necati Ergin, TREDAŞ Dağıtım Grup Direktörü Reşit Bilgili, Yatırımlar Direktörü Mehmet Dönmez, Yatırım Planlama Müdürü Necip Erman Atilla Operasyon Müdürü Yunus Emre Bilgi, Bilgi Teknolojileri Müdürü Yavuz Altınışık, CBS Başmühendisi Ersan Göktaş ile CBS Proje Yöneticisi Emin Saka eşlik etti.

        EPDK bünyesinde ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte Coğrafi Bilgi Sistemleri oluşturulmasına yönelik yapılan çalışma kapsamında, EPDK ve CBS İhtiyaç Analizi Proje Ekibi, TREDAŞ'a ait Coğrafi Bilgi Sistemini yerinde inceledi. TREDAŞ'a ait CBS sistem altyapısı, mevcut entegrasyonları incelenerek bilgi alışverişinde bulunuldu.

        Ziyarette ayrıca EPDK heyeti, Uzaktan Kontrol ve Gözleme Sistemi olarak isimlendirilen SCADA ile Dağıtım ve Arıza Yönetimi Sistemi (DMS/OMS), OSOS, CRM (Çağrı Merkezi), Coğrafi Bilgi Sistemi (CBS), SAP PM modülü ve saha mobil uygulamalarının tek yerden yönetildiği Operasyon Merkezi'ni gezdi.

        Ziyaret sonunda Grup Başkanı Mutlu, TREDAŞ yetkililerine ev sahipliğinden dolayı teşekküre ederek Tekirdağ'dan ayrıldı.

        (EG-MEF-Y)

        15.01.2018 16:07:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa