Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Türkiye Öğrenci Meclisi Kurultayı" Kocaeli'nde

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin de desteklediği ve 25 ilden katılımcıların olacağı "Türkiye Öğrenci Meclisi Kurultayı" Kocaeli'nde yapılacak.

        Milli Eğitim Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Önder İmam Hatipliler Derneği tarafından, Türkiye'nin 25 ilinden seçilmiş, lider vasfına sahip 500 İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Meclis Başkanının katılacağı "Türkiye Öğrenci Meclisi Kurultayı" düzenlenecek. 1958 yılında kurulan Önder, imam hatip okulu öğrencisi, mezunu, mensubu ve camiasına hizmet gayesiyle kurulmuş bir dernek olarak faaliyet gösteriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle düzenlenecek olan kurultaya, üst düzey katılım bekleniyor.

        Kocaeli'de düzenlenecek "Türkiye Öğrenci Meclisi Kurultayı"na Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Önder Genel Başkanı Halit Bekiroğlu gibi üst düzeyde katılım gerçekleşecek. Ayrıca kurultaya Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Edirne, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Sakarya, Tekirdağ, Uşak, Zonguldak, Bartın, Yalova, Karabük ve Düzce illerinden İmam-Hatip Okulu öğrencisi, mezunu, mensubu olan birçok kişi katılım sağlayacak.

        Milli Eğitim Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Önder İmam Hatipliler Derneği tarafından Türkiye'nin 25 ilinden seçilmiş, lider vasfına sahip 500 İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Meclis Başkanının katılacağı "Türkiye Öğrenci Meclisi Kurultayı" Başiskele İlçesi The Ness Otel'de 3 gün sürecek. 17-19 Ocak 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan kurultay, 18 Ocak Perşembe günü kurultay açılış programıyla başlayacak. Kurultay 19 Ocak Cuma günü değerlendirme ve kapanış programıyla sonlandırılacak.

        (MK-İÇ)

        15.01.2018 15:52:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa