Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van'daki servis sürücüleri ile rehber personele eğitim verilecek

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van'da çalışan okul servis sürücüleri ile rehber personellerine verilecek eğitim öncesi bir toplantı düzenlendi.

        Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 2017/29 sayılı genelge kapsamında okul servis sürücüleri ve okul taşıtları rehber personel eğitimi ile ilgili olarak İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ebubekir Yetkin başkanlığında bir toplantı yapıldı. Toplantıda halk eğitim merkezlerince yapılacak olan tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları ile okul servis sürücüleri ve rehber personellerine verilecek olan eğitimlerin planlanması konuları görüşüldü. Toplantıda Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü İşbirliği Çalışmaları Yönergesi kapsamında resmi, özel kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşları arasında yapılacak olan işbirliği protokolleri ile ilgili uyulması gereken esaslar hakkında detaylı bilgi verildi.

        Destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında mezun öğrencilere yönelik açılan kurslar ve ikinci dönem açılacak olan kurslar ile ilgili takvim ve başvuru süreci hakkında da bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, ayrıca İl Milli Eğitim Şube Müdürü Burhanettin Elçi tarafından katılımcılara örnek e-müfredat uygulamaları ile ilgili bilgilendirme çalışması da yapıldı.

        (MSA-Y)

        15.01.2018 15:34:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa