Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Ustaoğlu, Bilim ve Sanat Merkezini gezdi

        (Fotoğraflı)

        Vahit Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz ile birlikte Bilim ve Sanat Merkezini gezdi.

        Vali İsmail Ustaoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Korkmaz, Bitlis Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ustaoğlu, ve Korkmaz, tüm birimleri gezerek öğrencilerle tek tek ilgilendi. Öğrencilerle aynı sıralara oturarak onların gelecekte hangi mesleği seçecekleri konusunda birebir sohbet eden Vali Ustaoğlu, öğrencilerden "Mangala" hakkında bilgiler aldı.

        Müzik ve matematik sınıflarını da gezen Ustaoğlu, Japon Çarpım Tekniği olarak da adlandırılan çubuklarla çarpma yönteminin nasıl yapıldığını öğrendi.

        Son olarak resim atölyesini gezerek öğrencilerin sanatsal çalışmalarını inceleyen Ustaoğlu ve Korkmaz, Fen Bilimleri ve Bilişim Teknolojileri sınıflarını da gezerek merkezden ayrıldı.

        (VO-MSA-Y)

        15.01.2018 15:25:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa