Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Yakın Gör, Yakın Ol,Yakın Et" projesi ile öğrenciler buluştu

        (Fotoğraflı)

        Selçuk Manaz

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'de görme engelli Kur-an kursu öğrencileri "Yakın Gör, Yakın Ol,Yakın Et" projesi kapsamında Seyitgazi ilçesindeki öğrencilerle buluştu.

        Proje Hakkında Bilgi veren Seyitgazi İlçe Müftüsü Sait Dizen,''Yaşantımızın her alanında beraber olduğumuz, beraber yaşadığımız engellilerimize karşı farkındalık oluşturmak amacı ile Seyyid Battal Gazi Külliyesi ve Türbesi Camii İmam-Hatibi İbrahim Uygun ve Odunpazarı İlçesi İmam-Hatiplerinden Atilla Altındağ tarafından geliştirilen projede, okullardaki öğrencilerimiz engelli kardeşleriyle tanışıp sohbet etme imkanı buldular. İnsan hayatında engelin yaşamaya engel olmadığının ve her türlü engele rağmen neleri başardıklarını anlatan Engelli Öğrencilerimiz sağlıklı arkadaşlarından kendilerine karşı sosyal yaşamda beklentilerini anlattılar''diye belirtti.

        Samimi bir havada gerçekleşen etkinlik sonunda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri Engelli Kur'an Kursu öğrencileri ile beraber yemek yediler. Kırka Şehit Halil Kara Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda düzenlenen programlarda öğrencilerin ilgisi ise yoğun oldu.

        (SM-AS-Y)

        15.01.2018 14:54:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa