Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kdz. Ereğli Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine eşya yardımı

        (Fotoğraflı)

        Vedat Kılıç

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarını sürdürüyor.

        Karadeniz Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Gıda ve Giyim Bankası aracılığı ile ilçenin Müftü Mahallesi'nde eşi tarafından terk edilen 2 aileye ev eşyası yardımında bulundu.

        2 yıldan bu yana aralarında ilçede yabancı mültecin de bulunduğu 266 aileye; çamaşır makinesi, buzdolabı, elektrikli ev aletleri, mutfak araç ve gereçleri, halı, yorgan, battaniye, yastık, çek-yat ve oturma grupları, mobilya ve temizlik malzemesi gibi ev eşyası yardımında bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, bu ailelerin gıda ve giyim ihtiyaçlarının da karşılandığını bildirdi.

        Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bunun yanında Kdz. Ereğli'de Gıda ve Giyim Bankası aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyim yardımlarını da sürdürüyor.

        (VK-RFK-Y)

        15.01.2018 14:45:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa