Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASKİ daha sağlıklı içme suları için çalışıyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - MASKİ Genel Müdürlüğü, daha sağlıklı içme suyu için otomatik klorlama cihazlarını yaygınlaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Demirci ilçesinde 39 adet cihazın montajına başlandı.

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, daha sağlıklı içme suyu sistemleri için yoğun mesaisine devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında otomatik klorlama cihazı montajları il genelinde dört bir koldan sürüyor. MASKİ ekipleri Demirci'de 39 adet cihazın montajına başladı. Daha önce ilçede içme suyu depolarında bulunan 30, arıtma binalarında bulunan 5 adet klor cihazının bakımı yapılarak çalışır hale getirildi. Bağlantısı yapılan klor cihazlarının enerjisi ise güneş panelleri ile karşılanıyor. Bu sayede hem elektrikten tasarruf ediliyor hem de çevre kirliliğinin önüne geçiliyor.

        Akdere Mahalle Muhtarı Necati Koç, yapılan çalışmadan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Kuzuköy Mahalle Muhtarı Metin Yılmaz da şunları söyledi: "Çalışmalardan memnunuz. Allah bin kere razı olsun. Hem depomuzun bakım onarımı yapıldı hem de otomatik klorlama cihazı takıldı. Yapılan hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a çok teşekkür ediyoruz."

        (SC-Y)

        15.01.2018 14:36:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa