Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi kar yağışına hazır

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Meteoroloji Bölge Müdürlüğü hava tahmin verilerine göre Kayseri'nin bu hafta içerisindeki kar yağışlı havanın etkisi altına gireceğini belirten Melikgazi Belediyesi tüm önlemlerin alındığını bildirdi.

        "TÜM BİRİMLER ALARM DURUMUNDA"

        Melikgazi Belediyesince 2018 yılı ocak ayının sorunsuz geçirmek ve şehir hayatının normal seyrinde devam etmesi için tüm önlemleri aldığını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç "Pazartesi gününden itibaren ilgili tüm birimlerin katılımıyla alarm durumuna geçti. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon, Zabıta, Sağlık ve Sosyal Hizmetler, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Destek Hizmetleri Daire Başkanlıkları, ulaştırma, Atık Yönetimi, Çevre koruma ve kontrol Hizmetleri Müdürlükleri, Melikgazi iletişim merkezi sorumlu müdürleri 24 saat esasına görev yapacak" dedi.

        "ACİL NOKTALARDA BİRİMLER OLUŞTURULDU"

        Melikgazi Belediyesi, karla mücadele çalışmaları kapsamında 122 araç ve iş makinesi, 178 personel ile yol ağlarında olumsuzluklara karşı görev yapacağını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, acil noktalar ile eğimli ve buzlanma olabilecek trafik akışı için ekiplerin hazır bekletildiğini kaydetti

        Kış şartlarıyla mücadele kapsamında depolarda yeterli miktarda tuz stokunun bulunduğunu hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, tüm yolların açık olduğunu ve güvenli, seri ulaşım için alarm durumda olduklarını sözlerine ekledi.

        (AÖ-Y)

        15.01.2018 14:05:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa