Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ta "Askıda Ekmek" projesi

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Tokat'ta 50 noktada "Askıda Ekmek" kampanyası başlatan CK Çamlıbel Elektrik, projenin yaygınlaşması için yeni bir adım daha attı.

        CK Çamlıbel Elektrik sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Sivas, Tokat ve Yozgat'ta başlattığı "Askıda Ekmek" kampanyasının daha geniş kitlelere ulaşması için harekete geçti. Daha önce Tokat'ta 50 noktada "Askıda Ekmek" projesini hayata geçiren ve ihtiyaç sahiplerine destek olan CK Çamlıbel Elektrik, yeni bir uygulama başlattı. Vatandaşların projenin içinde yer alabilmesi için özel bağış zarfları hazırlayan CK Çamlıbel Elektrik, böylece bağış yapmak isteyenlerle Askıda Ekmek uygulamasına destek olmayı hedefleyen işletmeleri buluşturuyor. Özel olarak hazırlanan bağış zarflarını alan vatandaşlar kendi mahallesinde kampanyanın devam ettiği ya da projeye dahil olmak isteyen market, bakkal ya da fırına giderek bırakacak.

        Tokat'ta hedef 150 nokta

        Sosyal fayda anlayışı taşıyan projelerin içinde yer almayı çok önemsediklerini dile getiren CK Çamlıbel Elektrik Tokat İl Müdürü Aykut Ayan,"Ağustos 2017'de başlattığımız Askıda Ekmek Projesi bugün 50 noktada düzenli olarak uygulanıyor. Ancak biz daha çok sayıda vatandaşa ulaşmak istedik. Vatandaşlarımızın bağışlarını bize değil direkt Askıda Ekmek projesine destek veren işletmelere ulaştırması için özel zarflar hazırladık. Biliyoruz ki çok sayıda işletme de bu projede yer almak istiyor. Bağışçılarla, projede yer almak isteyen işletmelerin buluşmasına destek oluyoruz. Hedefimiz bu sayede Askıda Ekmek kampanyasının Nisan 2018'e kadar Tokat'ta 150 noktaya, Şirketimizin hizmet verdiği Sivas, Tokat ve Yozgat bölgesinde de toplamda 500 noktaya ulaşması" değerlendirmesinde bulundu.

        (Nİ-UY-Y)

        15.01.2018 13:48:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa