Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre mobil hizmeti yenilendi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediyesi, online ödeme, öneri ve şikayet, etkinlik takvimi ile hizmete daha kolay ulaşılmasını sağlamak amacıyla Yunusemre Mobil uygulamasını güncelledi.

        Yunusemre Belediyesi, vatandaşların hizmetlere daha kolay erişimini sağlamak amacıyla mobil uygulamasını yeniledi. Vatandaşlar bu uygulama ile belediyenin hizmetlerini artık ceplerinde taşıyabilecek. Yunusemre Belediyesi, Mobil uygulaması ile Android ve IOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda online ödeme, öneri ve şikayet, etkinlik takvimi ve hizmeti verilebilecek. Vatandaşlar App Store ve Google Play'den uygulamayı indirip, Yunusemre'ye dair her şeyden haberdar olabilecek.

        Özellikle çalışma koşulları nedeniyle hafta içi belediyeye gelemeyen vatandaşların zor durumda kalmaması adına e-belediye uygulamalarını önemsediklerini aktaran Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Vatandaşlarımızın daha rahat ve hızlı bir şekilde hizmetlerimizden faydalanması amacıyla Yunusemre Mobil uygulamasını güncelledik. Vatandaşlarımız App Store ve Google Play'de uygulamayı edinip Yunusemre'ye dair her şeyden bu uygulama ile haberdar olabilir. Gelişen teknolojiye ayak uydurarak vatandaşlarımıza daha hızlı bir şekilde ulaşmak için çalışmalarımız sürecek."

        (SC-Y)

        15.01.2018 13:04:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa