Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebze'de gençliğe yön verecek merkez

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Gebze'de projelendirdiği Gençlik Merkezi'nin inşa çalışmaları devam ediyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze'de gençlerin her türlü faaliyetlerini gerçekleştirmeleri için merkez inşa ediyor. Merkezin A blokta kalıp söküm isi tamamlanırken kotlar arası kolonların donatı ve kalıp imalatı tamamlanıp betonu döküldü. B blok kotları arası perde kalıp ve döşeme kalıp sökümü isleri tamamlandı. B blok kotu döşemesi kiriş imalatına başlanmış olup devam ediyor. A ve B blok arası güney ve doğu cephelerinin birinci kat izolasyonuna başlandı. 6 katlı olarak projelendirilen ve tam donanımlı olacak yapı 11 bin 200 metrekare alanda inşa ediliyor. Bodrum kat çalışmaları tamamlanan yapının alt zemin kat uygulamaları gerçekleştiriliyor. Merkez, bodrum alt zemin, üst zemin, bir, iki ve üç olmak üzere 6 kat şeklinde yapılacak.

        Yapının bodrum katı sığınak, ısı merkezi, salon ve depodan oluşacak. Alt zemin katta fen laboratuarı, 5 adet derslik, öğretmenler ve idareci odası spor izleme bölümü, fitness, güreş, judo ve soyunma odaları yer alacak. Üst zemin katta internet sınıfı, santranç odası, 5 adet derslik, kulüp odası, kütüphane, spor izleme bölümü, judo, tekvando, bay bayan soyunma odası, duş ve tuvaletler bulunacak.

        Gençlik Merkezi'nin yaklaşık 5 bin metrekare peyzaj alanı olacak ve bu alanda 2 adet basketbol ve voleybol sahası ile 44 araçlık açık otoparkı bulunacak. Merkez Gebze'de gençlerin sosyal aktivite gerçekleştirebilecekleri, spor yapabilecekleri ve ders çalışabilecekleri bir mekan olacak.

        Birinci kat divanhane, teras, kafeterya, bebek bakım odası, 380 kişilik tiyatro salonu, kulis, dekor deposu ve atölye sınıfından oluşacak. Yapın ikinci katında ise santranç odası, 5 adet derslik, kütüphane, öğretmen ve idareci odası bulunacak. Son katta ise internet sınıfı, sanat atölyesi, 5 adet derslik, müzik stüdyosu ve kayıt odası yer alacak.

        (CA-AY)

        15.01.2018 11:55:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa