Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Metruk bina mahalleliyi tedirgin ediyor

        - Metruk bina madde bağımlılarının mekan oldu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Dikeç

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde bulunan ve daha önce resmi bir kurum tarafından kullanılan bina terk edilince madde bağımlılarının mekanı oldu.

        Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde daha önce bir kaç resmi kurum tarafından kullanılan ve şu anda boş olan metruk binanın madde bağımlıları tarafından kullanıldığını iddia eden mahalle sakinleri, büyük tedirginlik yaşıyor. Geceleri madde bağımlılarının binaya girip ateş yakıp gürültü çıkardığını iddia eden mahalleliler, çok tedirgin olduklarını ve yetkililerin duruma müdahale etmesini istedi. İsmini vermek istemeyen bir mahalle sakini bu durumdan çok tedirgin olduklarını dile getirerek, "Mahalle muhtarına söyledik. O da gerekli yerlere bilgi verdim diyor ancak hiç bir gelişme yok. Aylardır bu bina bu halde. Mahalle sakinleri olarak yetkililere sesleniyoruz, bu bina acilen bir kuruma verilerek bu halden kurtarılsın. Çocuklar ve tanımadığımız insanlar geliyor. Pencereleri kapıları sökülüp götürüldü" şeklinde konuştu.

        Bir çok pencere ve kapısı sökülen binanın içerisinde ise madde bağımlılarından geriye kalan çöplerin olduğu gözlendi.

        (Şİ-SD-HA-Y)

        15.01.2018 11:40:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa