Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars 36 Spor grubunda liderlik koltuğuna oturdu

        (Fotoğraflı)

        Işık Çapanoğlu

        KARS (İHA) - Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3'üncü grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kars 36 Spor kendi saha ve seyircisi önünde hafta sonu konuk ettiği Karlıova Yıldırım Spor'u 4-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

        Kars 36 Spor'un yaptığı yeni transferler kadrosunu güçlendirdiğini ifade eden Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, gruplarında şampiyonluk mücadelesi verdiklerini belirterek, Karslıyım diyen herkesin Kars 36 Spor'a destek olması gerektiğini belirtti.

        BAL Ligi'nde 14. hafta karşılaşmalarını geride bıraktıkları ve grupta 28 puanla lider olduklarına dikkat çeken Başkan Muharrem Yıldız, yeşil beyazlı ekibin çıkışının süreceğini söyledi.

        Kars'ın 3'üncü lige çıkma yolunda iyi bir şans yakaladığı altını çizen Başkan Yıldız, "2017-2018 sezonunda iyi bir çıkış yakaladık. Oynadığımız maçlarının çoğunu kazandık. Kars'ın 3'üncü ligde bir takımın olması için iyi bir şans yakaladık. Burada herkesin takıma sahip çıkması gerekiyor. Kars'ta alt yapı sorunu var. İnanıyorum bu takım profesyonel lige çıkarsa alt yapı sorunu da çözülecek. Çünkü Kars'ın çocukları kendi takımlarında oynamak isteyecek. Biz buradan zor ve bir o kadar uzun maratonda herkesin takıma sahip çıkmasını bekliyoruz" dedi.

        Kars 36 Spor'un gruptan çıkarak play-of maçlarına kalacağına inancının tam olduğunu belirten Başkan Muharrem Yıldız, özellikle kendi sahalarında oynayacakları maçlara Vali Rahmi Doğan başta olmak üzere herkesi davet etti.

        Başkan Muharrem Yıldız, "Kars 36 Spor karsı temsil ediyor. Kars'ta yaşayan herkesinde bu takıma sahip çıkması ve destek olması gerekiyor. Ben başta Valimiz Rahmi Doğan olmak üzere bu şehirde yaşayan herkesi tribünlerde yerini alarak bundan sonra oynayacağımız maçlarda bize destek olmalarını bekliyorum. Ancak biz birlik, beraberlik içerisinde olursak başarı merdivenlerini daha rahat çıkarız. Amacımız bu takımının profesyonel ligde yer almasını sağlamak, bunun için mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizde de herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Birlikten kuvvet doğar, bu kuvveti Kars 36 Spor'un arkasına alması için daha ne bekliyoruz" diye konuştu.

        2017-2018 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan Kars 36 Spor, özellikle Ziraat Türkiye Kupası'nda aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri çekmişti. Ziraat Türkiye Kupası'nda tarihinde ilk kez Süper Lig takımını Kars'a getirme unvanını elinde bulunduran Yeşil Beyazlı ekip, Başkent ekibi Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilerek kupaya veda etmişti.

        BAL Ligi 3'ncü grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kars 36 Spor'un 28 puanı bulunuyor. Kars 36 Spor'u 27 puanla Artvin Hopa Spor, Serhat Ardahan Spor ise 26 puanla takip ediyor. Kars 36 Spor hafta sonu deplasmanda grubun güçlü takımlarından Trabzon Hekimoğlu Doğan Spor ile karşılaşacak.

        (IÇ-Y)

        15.01.2018 11:17:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa