Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği bu defa özel eğitim çocuklarını sevindirdi

        (Fotoğraflı)

        Ali Osman Çatana

        DÜZCE (İHA) - Düzce'de herkesin yardımına koşan ve tamamen bağışçılarının yardımlarına aracılık eden Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği, yeni binasına taşınan Özel Eğitim Anaokulunun küçük öğrencilerini de yalnız bırakmadı. Küçük çocuklara oyuncak götüren Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği özel eğitim alan çocukları mutlu etti.

        Düzce'de yaptığı yardımlarla engelli vatandaşlardan, okul öğrencilerine, ihtiyacı sahibi vatandaşlardan, mültecilere kadar toplumun her kesimine yardım eden ve çare olmaya çalışan Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği, Özel Eğitim Anaokulu'nu da yalnız bırakmadı. Aziziye'de bulunan yerinden Körpeçler Mahallesi'ndeki yeni binasına taşınan Özel Eğitim Anaokulu'nda eğitim gören engelli minik öğrencilere oyuncaklar götüren Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği, çocukları mutlu etti. Oyuncakları gören çocukların mutlulukları gözlerine yansırken, okulda eğitim veren öğretmenlerde çocukların mutluluklarına ortak oldu. Oyuncakların çocuklara verilmesinin ardından açıklama yapan Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği yardımlar Koordinatörü Dilek Şen; anaokulunda eğitim gören çocukların oyuncakları görünce yaşadığı sevincin tarif edilemez olduğunu belirterek, bağışçılarına teşekkür etti. Dilek Şen; "Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği olarak onlar yeni binalarına geçtiklerinde onları yalnız bırakmak istemedik. Onların bu mutlu günlerinde yanlarında olalım. Buradaki çocukları devindirmek için ne yapabiliriz diye düşünürken buradaki çocukların küçük olması nedeniyle onlara oyuncaklar alalım istedik. Bağışçılarımızın topladığı oyuncakları burada eğitim gören özel ve küçük çocuklarımıza hediye ettik. Çocuklarda oyuncakları görünce çok heyecanlandılar. Mutlu oldular. Biz büyük bir aileyiz derneği olarak bütün okullarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Ama önceliğimiz özel eğitim okullarımız ve sınıflarımızda. Bize bu konuda destek olan ve oyuncak veren bütün bağışçılarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

        (AOÇ-AY)

        15.01.2018 10:51:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa