Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor şampiyonluğa yürüyor

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri'yi Voleybol 2. Ligi 5. Grup'ta temsil eden Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor, sahasında ağırladığı Tarsus Belediye Spor'u 3-1 yenerek şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü.

        Harun ve Seher Şahin yönetiminde başarıdan başarıya koşan Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor, tutuk başladığı maçta ilk seti kaybetmesine rağmen kendi sahasında seyircisinin de desteğini arkasına alarak karşılaşma sonunda gülen taraf oldu. Aldığı sonuçla puanını 34'e yükselten Atletikspor, K.Ereğli GEM'in 1 puan gerisinde sürdürdüğü yarışta liderlik hesapları yapmaya koyuldu.

        Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Adil Özhan, "Sporcularımızı ve antrenörlerimizi galibiyetten ötürü kutluyorum. Tribünde takımımızı destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Grubu lider olarak tamamlayıp 1. Lig'e çıkma adına iyi bir sinerji yakaladık. Sporcusundan taraftarına herkes şampiyonluğa kenetlendi. Bu şehre şampiyonluk yaşatmak istiyoruz" dedi.

        Takım Kaptanı Beyza Dursun da, "Tarsus Belediyesi gibi kuvvetli bir rakiple oynadık, takımımızın neredeyse tamamı bu maç öncesi CEV Kar Voleybolu'nda iki gün üst üste mücadele ettiği için maça iyi başlayamadık. Seyircimizin de desteğiyle geriden gelip hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (AG-AÖ-Y)

        15.01.2018 10:31:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa